onsdag 9 november 2011



Just nu så händer det inte mycket här i Lysvik. Mörkret kommer bara tidigare och tidigare och kylan verkan kanske äntligen börja komma. Är faktiskt rätt trött på fuktigheten och leran nu :)

Vi iaf tog en promenad inne i samhället i måndags kväll med hästarna och det va första gången för Roi! Och han tyckte det va skitkul och han va super duktig :D Han verkade riktigt nöjd med att äntligen få följa med ut.

Och ikväll så ska vi försöka ta en promenad till :) Får se om jag sitter upp och tar en barbacka tur på Lucky eller om vi bara promenerar.

Vi hade iaf tänkt att försöka komma ut på promenader MINST 2-3 gånger i veckan med hästarna under vardagarna så att både dom och vi för röra på oss :) Så blir det mer ridning under helgerna.

Luckys mugg biter sig kvar men jag ska riktigt ta tag i det nu och riva av skorporna ordentligt! Har haft lite svårt för det men jag måste göra det nu :) Så hoppas jag på att marken fryser snart så att det inte blir lika lerigt ute i hagarna.

Jag är också rätt sugen på att testa tömköra Lucky någon dag, får se om det blir till helgen kanske ^^ SKulle va bra och kul att ha någon med sig som kanske kan fota lite :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar