lördag 16 juli 2011

Provridning.


Idag så kom en tjej och provred Carlos :) Satte på tränset men jag såg att han inte gillade det, tuggade väldigt och gapade. Sen tog vi in honom i padocken i hagen och hon fick sitta upp. Han små studsade lite då och då och man såg att han ville gå ut ur padocken och ut till Cess. Och det gjorde han! smög under tråden så Nathalie blev av ''borstad''. Då tog jag av bettet och satte tyglarna på grimman istället och då gick det mycket bättre! Och så var vi i hagen istället för inne i padocken och då va han lugnare. Men han ville väldigt gärna hålla koll på Cess samtidigt och gå till henne. Så vi slutade när han var som lugnast. Men det var ändå en bra början!

Man såg också på Cess att hon ville göra nått, hon blev svartsjuk! Försökte tillochmed stoppa ner huvudet i Carlos träns gummsan<3 Och hon sprang irriterat runt när vi va i padocken och ville va med :) Ska börja jobba med henne under veckan sen.

Nästa gång vi provar att rida honom så får det bli lite bus i hagen först eller longering så att han får springa av sig allt bus innan. Idag va det ganska svalt ute, inga flugor och lite blåsigt så han var ganska pigg. Men är glad att han inte hade ont någonstans iaf! Då hade hon nog inte fått sitta upp överhuvudtaget. Han behöver bara vänja sig han också :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar